Prime Development
Investeerder

Investeerder Investeerder Investeerder Investeerder

Commercieel vastgoed is één van de beste investeringen. Zeker omdat u daarbij een aantrekkelijk huurcontract overneemt. Van een stabiele én rendabele belegging gesproken. En dat is precies wat Prime Development voor u in de aanbieding heeft.

Vastgoed op AAA-locatie

Het eerste luik van uw belegging is de aankoop van uw vastgoed. Met een winkelpand op een toplocatie bent u zeker dat de waarde van uw investering stijgt.

Aantrekkelijk huurcontract

Het tweede onderdeel van uw investering in winkelvastgoed is het huurcontract met de retailer dat u overneemt. Want dat is namelijk de waardebepalende factor. Wij bouwen winkelpanden voor nationale en internationale retailers. In onze portefeuille zit een waaier aan bekende ketens die volop inzetten op groei op de Belgische markt.

Deze retailers kiezen voor een duurzame en langdurige overeenkomst met hun verhuurder. Kortom: naast een toplocatie in uw portefeuille op lange termijn, hebt u ook een betrouwbare huurder én huurinkomsten. Dat maakt van onze panden hoogwaardige investeringen.

Goede voorwaarden

Als verhuurder bent u meestal enkel verantwoordelijk voor het onderhoud of werken aan het dak en de gevels van uw gebouw. Uw huurders staat dus zelf in voor alle interne aanpassingen en ander onderhoud. Ook de onroerende voorheffing nemen zij voor hun rekening. Dat maakt investeren in commercieel vastgoed uiteraard nog interessanter.

Modulaire winkelpanden

De buitenstructuur van onze gebouwen is modulair opgebouwd. Daardoor is het pand snel en eenvoudig aan te passen aan de eventuele veranderende noden van de huurder.

Begeleiding investeringsportefeuille

Investeren in duurzame beleggingen is een vak apart. Een vak dat onze specialisten door en door beheersen. Daarom beperken we ons niet alleen tot de verkoop van onze vastgoedprojecten. We begeleiden u ook persoonlijk in het beheer van uw patrimonium door:

  • persoonlijk en gericht advies te bieden
  • investeringsdossiers van a tot z af te handelen
  • proactief te zoeken naar interessante beleggingen

De aankoop van commercieel vastgoed hangt vaak samen met de overname van aandelen van de vastgoedvennootschap. En in deze materie heeft ons team veel ervaring. Ook deze transacties bekijken we samen met u tot in de details. Zodat u zorgeloos kunt genieten van uw investering.

Doorgedreven expertise

Ons team bestaat stuk voor stuk uit experten. Gespecialiseerd in hun vakgebied. Daarnaast werken we ook samen met externe deskundigen. Dit netwerk van specialisten staat u bij in de ontwikkeling van uw project en het beheer van uw patrimonium.
Wilt u graag uw geld investeren in een duurzame en betrouwbare belegging?
Per project ontvangt u de nodige details met het rendement, de verhuurprijs, het type huurcontract, de betrokken partijen … Samen met u bekijken we welke investering bij uw wensen past.

Hebt u bouwgronden of eigendommen te koop?

Dan berekenen wij voor u de mogelijke opbrengst. En bekijken we de eventuele overname van de aandelen van de vastgoedvennootschap. Ook de verkoop van uw patrimoniumvennootschap is bij onze specialisten in goede handen.

CONTACTFORMULIER