Prime Development
Team

Wie is Prime? Wie is Prime? Wie is Prime? Wie is Prime?

Prime Development: hoe het begon

Bart Joosten en Julio Verbruggen richtten in 2017 Prime Retail op. Daarbij ligt de focus op verhuur van panden aan (inter)nationale ketens en de verkoop van beleggingspanden in retail.

 

Nood aan expertise

Al snel merken Bart en Julio dat hun klanten nood hebben aan meer expertise. Waar vinden ze strategisch goed gelegen bouwgronden? Hoe starten ze een succesvol commercieel vastgoedproject op? En hoe bereiken ze de juiste retailers én eindinvesteerders? Bart en Julio besluiten een antwoord te bieden op deze vragen.

Team

Zorgeloze vastgoedinvesteringen

Vanuit investeerderskant luidt een steeds grotere vraag naar kwalitatieve nieuwbouwprojecten. En het liefst op AAA-locaties.

Met een rugzak vol expertise besluit het duo om zelf duurzaam vastgoed te ontwikkelen. Deze proactieve aanpak blijkt een schot in de roos. Want steeds meer investeerders hebben interesse in nieuwbouwprojecten met betrouwbare huurders op toplocaties. Prime Development biedt hen deze zorgeloze vastgoedinvesteringen.

Volledige aanpak vastgoed- projecten

Waar ze ooit begonnen als consultant, zijn Bart en Julio nu de vertrouwenspersoon van grondeigenaren, retailers en investeerders. Dankzij hun jarenlange expertise en ervaring, neemt Prime Development nu de volledige ontwikkeling van vastgoedprojecten op zich:

  • zoeken van gronden op AAA-locaties
  • onderhandelen met retailers over verhuur
  • begeleiden van het ontwikkelingstraject in samenwerking met de architect
  • inzetten op juridische en fiscale begeleiding
  • realiseren van vergunningsaanvragen en in orde brengen van vergunningen
  • opstarten van eventuele afbraakwerken
  • (ver)bouwen van projecten
  • opleveren aan uitbater, huurder of retailer
  • verkopen aan eindinvesteerder
Team

Wie zijn Julio en Bart?

Bart Joosten komt uit de financiële wereld. Hij werkte er als verkoper van beleggingsvastgoed bij een internationale makelaar in commercieel vastgoed. En daar leerde hij de markt van binnen en buiten kennen. Bij Prime Development treedt hij dus op als contactpersoon voor de investeerders. Bovendien begeleidt hij hen ook bij de uitbouw van hun vastgoedportefeuille en patrimonium. Hij is ook verantwoordelijk voor de aankoop van de gronden op AAA-locaties.

Julio Verbruggen start als marketeer maar rolt al vrij snel de vastgoedsector in. Als makelaar ligt zijn focus op verhuur van winkelpanden. Kennis die hij nu gebruikt om de verhuring aan retailers in goede banen te leiden. Verder volgt hij vergunningstrajecten volledig op.

CONTACTFORMULIER