Prime Development
Retailer

Retailer Retailer Retailer Retailer

Bent u op zoek naar een winkelpand in een bepaalde regio? Of wilt u met uw winkelketen de Belgische markt veroveren? Prime Development zoekt voor u de geschikte locatie(s) en bouwt winkels afgestemd op uw noden.

Location is key

Het succes van een winkel valt of staat met de juiste locatie: ligging, bereikbaarheid, zichtbaarheid én parkeergelegenheid. Prime Development weet precies waar deze interessante AAA-locaties te vinden zijn. En stelt deze graag aan u voor.

Bezorg ons uw wittevlekkenlijst en wij zoeken gericht naar de juiste ligging van uw nieuwe winkel. En vinken de witte vlekken op uw lijst een voor een af.

Van vergunning …

U hebt de geschikte locatie voor uw volgende winkel gevonden. Dan is het tijd voor de volgende stap: de aanvraag van de vergunningen en de opstart van de bouwwerken of verbouwingen.

Onze specialisten ontzorgen u volledig. Daarbij rekent u op:

  • onze doorgedreven ervaring met vergunningen en ruimtelijke ordening
  • onze uitgebreide kennis op het vlak van fiscaliteit
  • ons ruim netwerk van architecten, advocaten en bouwbedrijven

… tot oplevering

Uw winkelpand moet herkenbaar en zichtbaar zijn voor uw klanten. Daarom (ver)bouwen wij uw winkel helemaal volgens uw noden en eisen. Met de focus op duurzaamheid. Bovendien hanteren we ook een modulaire opbouw. Waardoor u eenvoudig uw winkel kunt aanpassen waar nodig.

Daarnaast hebben we diverse projecten in uitvoering in verschillende bouw- en afwerkstadia. U hebt uw nieuwe locatie of winkel dus zo voor het kiezen. We stellen deze projecten graag aan u voor.

Opvolging voor, tijdens én na

Van locatie, (her)bouw tot oplevering. Toch gaat onze samenwerking verder. Ontdekken wij tijdens onze prospectie een prachtlocatie voor één van uw nieuwe winkels? Dan brengen we u meteen op de hoogte. Dankzij deze proactieve aanpak kunt u zich focussen op wat voor u echt belangrijk is: de succesvolle uitbreiding van uw winkelketen.

Zo creëren we een vertrouwensrelatie waaruit een vruchtbare samenwerking ontstaat. En kunnen we perfect inschatten wat uw wensen en behoeften zijn. Reken daarvoor op ons team van interne en externe deskundigen. Ieder is expert in zijn of haar vakgebied.

Wilt u graag uw geld investeren in een duurzame en betrouwbare belegging?
Per project ontvangt u de nodige details met het rendement, de verhuurprijs, het type huurcontract, de betrokken partijen … Samen met u bekijken we welke investering bij uw wensen past.

CONTACTFORMULIER