Prime Development
Sponsoring triatleet en vriend Patrick De Meyer

Sponsoring triatleet en vriend Patrick De Meyer Sponsoring triatleet en vriend Patrick De Meyer Sponsoring triatleet en vriend Patrick De Meyer Sponsoring triatleet en vriend Patrick De Meyer

5 juni 2022 – Triatleet Patrick De Meyer finisht als eerste Belg in de IRONMAN European Championship Hamburg in Duitsland. En dit in 8 uur 43 minuten en, om volledig te zijn, 37 seconden. Deze prachtprestatie levert hem een rechtstreeks ticket op richting Hawaï voor de IRONMAN World Championship in oktober.

Patrick reist de hele wereld rond om deel te nemen aan de beste triatlons. Om deze kosten te dekken, hangt hij af van sponsors. Zoals Prime Development. Want we houden van sport. Niet alleen om naar te kijken, maar ook om zelf te beoefenen. Een gezond lichaam is nu eenmaal het fundament van een gezonde geest. Een mindset die we graag delen met ons team en onze omgeving.

Een topatleet sponsoren was voor ons dus een logische keuze. Net zoals onze keuze voor Patrick. Want hij is een vriend van onze zaakvoerders Bart en Julio. En omdat hij een topatleet is natuurlijk. Dat bewijst hij keer op keer.

CONTACTFORMULIER